En sårad sida

Andra kvällen i Vegas var rolig. Riktigt rolig. Den första kvällen var inte alls lika skoj. Incheckning och sen direkt till sängen. Resan på 24 timmar släckte mig tidigt. Kväll två. Vid pokerrummet på hotellet ser en annan pokerspelare mig. Han spelar oxå på casino cosmopol i stockholm. Jag visste inte att han skulle vara i Vegas. Kan inte säga att vi kände varandra innan. Man känner igen folk. Småpratar lite. Vissa blir man mer polare med än andra. Honom hade jag bara då på tjenisnivå. Han och hans polare var där för att spela. Mina resevänner är spelsugna. Jag är festsugen. Måste testa de berömda klubbarna. Jag hade laddat mentalt ett bra tag.

Utgång på tre. Kön till klubben Tryst är irriterande lång. Pengar löser allt. 20 dollar var till första bästa vakt och vi glider igenom direkt. Blandar shottar med drinkar. Nån vatten då och då. Kontoll och ett försök till en bra vätskebalans lämnar sällan min kontrollerande hjärna. Det är inte alltid morgondagen är närvarande för mig. Men oftast.

Vegas är ju ett ställe som folk åker till för att ha skoj. Det märks på attityden. Alla vill ha roligt. Jag hade roligt. Men det är också den kvällen jag blir skadad. En skada som jag får bära med mig i över en vecka. Skadan gav oanade effekter på resterande vistelse samt gav en inblick i hur utseendet kan förändras.

Så vad hände med mig? Jo, jag fick ett kindnyp á la "you are so cuuute". Egentligen inget att oroa sig över. Smicker är trevligt. Nästa dag får jag en fet reaktion. Min kind svullnar upp över kindbenet. Huden blir torr. Jag får även veck kring ögat. Rynkor utvecklas. Hade hon gift på fingrarna? Vart fasiken hade hennes hand varit? Här gör jag allt för att undvika kontaktytor. Ändå drabbas jag så hårt.

Svullnaden gjorde att jag höll mig borta ifrån solen i en veckas tid. Ville inte provocera min hud mer. Eftersom jag ändå gjorde andra saker under soltimmarna, sov, gjorde det inte så mycket. Att se sig själv åldras med rynkor var intressant. Det sitter en viss charm i rynkor. När de väl kommer om ett par år eller när det nu blir så kan jag lätt acceptera dem. De funkade.

Tre dåliga köp har jag gjort under vistelsen. Vet inte om det är av stress eller glömska. Vid tre tillfällen har jag kommit på mig själv att jag missat att dra på mig deo. Deo är något man inte bör missa i 40 graders värme. Att gå tillbaka till hotellet funkar inte. Har därför varit tvungen att kliva in i närmasta butik för att fixa problemet. Att sen bära med sig deon under hela kvällen funkar ju inte heller. Vart är närmasta papperskorg?




Dagen efter och svullen. Kanske förgiftad?



Kommentarer
Postat av: Tjolov

Väldigt freaky. Vad kan det ha varit på hennes fingrar? KNARK?

2011-08-03 @ 14:45:37
Postat av: Anonym

Kanske. Borde bett henne köra in dem i munnen!

2011-08-03 @ 19:35:15
Postat av: Hang Over

Ett gratis nyp, varför klaga ? Är det rätt sorts form på deobehållaren så lägg den i fickan så är möjligheten till ett nytt gratisnyp stor ! Viva Lars vegas !

2011-08-06 @ 23:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0