Reder ut S:en

Jag märker att mina kära Sofior dyker upp med jämna mellanrum. Både i mitt liv och här. För att få lite klarhet så ska jag försöka bena ut vilka dessa trevliga tjejer är. De är alltså två Sofior som står mig väldigt nära.

De känner inte varandra. De är ungeför i samma ålder. Ett par år yngre än jag. Båda har efternamn som börjar med ett C. Jag har haft båda som nära vänner i över 10 år. De är mina äldsta tjejkompisar. Fast egentligen så började våra relationer på olika klubbar. Vi träffades och blev ihop. Den ena under en lång tid, och den andra en kortare tid. Den ena träffade jag på det gamla stället Heaven. Numera Casino Cosmopol. Och den andra på Collage.

När man umgås med vänner och bekanta så underlättar det alltid ifall man kan benämna folk med olika namn. Det är här problemet dyker upp. I samma veva träffar även min vän Andreas en Sofia. Vem är vem och vem fan pratar vi om? Snurrigt. För att underlätta satte vi helt enkelt en numrering på Sofiorna. En kronologisk numrering. S1, S2 och S3.

Mina Sofior, S1 och S3, hänger fortfarande med. De kommer hänga med. S2 däremot är borta ur leken. Kärt barn har många namn. En bokstavs- samt sifferkombination kanske inte är så charmigt. Men nu vet man i alla fall vem man pratar om.

Jag uppskattar mina S.





Kommentarer
Postat av: S1

Jag uppskattar min Allan... undra om det nånsin kommer komma nån A2?

2011-05-25 @ 08:46:40
Postat av: SkalmanAl

Sådan tur har bara jag...

2011-05-25 @ 09:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0