Ready steady go

Vad är det som driver en egentligen? Stor fråga det. Tar man bort saker som att tjäna pengar, köpa grejer, upplevelser, äta, dricka, vänner, karriär, utseende och wellness, så bottnar det i att ligga steget före. Steget före för att ha bästa möjlighet att fortplanta sig.

Det gäller att skaffa sig en edge. Som tur är finns det så många sätt att hävda sig. För både tjejer och killar. Framgångsrika artister får ligga. Snubbar med mycket pengar likaså. Pengar och framgång attraherar tjejer. Går inte att förneka. Attraktiva kvinnor har ett större och bätter utbud av män att välja mellan. De är därför modeindustrin är så ofantligt stor.

Förenklat kan man säga att män krigar. Vi gör det varje dag. Alla män med potential gör det. Alla på sitt sätt. Krig kommer i olika former. Kan vara att vara mest framgångsrik inom en sport, inom sitt yrke, inom musik, inom litteratur, inom det militära eller så har man världens mäktigaste jobb -President i USA. En kvalificerad gissning säger att sittade president attraherar fler kvinnor än en random välbetald ingenjör.

Lika förenklat kan man säga att kvinnor biologiskt har en starkare drift att vårda det yttre. Men även att ta hand om barn och boendet. Jag begriper inte hur folk ens försöker förneka det? Känns inte så logiskt. Tittar man på ekonomiskt data, så spendarar kvinnor betydligt mycker mer pengar på skönhetsprodukter och mode än vad män gör. -Varför är det så? Intresset för att vårda utsidan kan ju inte vara en slump som flertalet kvinnor delar. Nej nej, det sitter i våra gener. Anledningen är enkel. Det gäller att skaffa sig en edge för att få den bäst lämpade mannen att ligga och fortplanta sig med.

Jag har inga siffror på hur mycket pengar de stora industrierna omsätter globalt. Men gissar att livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin ligger högt. Därefter skönhet/mode, vapen och alkohol/sprit/narkotika. Män driver vapenindustrin. Kvinnorna driver skönhet/mode och tillsammans vill behöver vi enas med alkohol/sprit/narkotika. 

Kanske har trenden med ett välvårdat utseende blivit viktigare för oss män det senaste seklet. Eller kanske har det aldrig varit helt oviktigt? Inte nog med att vi måste kriga oss fram, vi måste dessutom se bra ut medan vi gör det. Konkurransen triggar oss att prestera på fler plan. På samma sätt triggar det kvinnor att prestera i arbetslivet. Det räcker oftast inte med att endast vara attraktiv. Det var länge sedan...I det här landet.









My name is Patrick Bateman. I'm 27 years old. I believe in taking care of myself and a balanced diet and rigorous exercise routine. In the morning if my face is a little puffy I'll put on an ice pack while doing stomach crunches. I can do 1000 now. After I remove the ice pack I use a deep pore cleanser lotion. In the shower I use a water activated gel cleanser, then a honey almond body scrub, and on the face an exfoliating gel scrub. Then I apply an herb-mint facial mask which I leave on for 10 minutes while I prepare the rest of my routine. I always use an after shave lotion with little or no alcohol, because alcohol dries your face out and makes you look older. Then moisturizer, then an anti-aging eye balm followed by a final moisturizing protective lotion.

Patrick Bateman har:
* god ekonomi
* god fysik
* snyggt yttre
* snygga kläder
* dyr lägenhet

Nedsidan är att han uppvisar en del pskyopatiska och morbida drag. I kombination med kokain, alkohol och steroider blir han något obalanserad. Trygghet och balans är egenskaper kvinnor uppskattar för långvarig relation.















Kommentarer
Postat av: A.E.N.

Djurlivet hade nog passat dig. Färgglada hannar och

gråtrista honor (finns undantag, men få).

Medan lejonhonorna jagar och fäller kvällsmåltiden ligger hannen i skuggan och petar klorna !

Jag avstår att gissa vilket djur du skulle vilja vara :-)

2012-04-23 @ 08:14:53
Postat av: SkalmanAl

Haha, djurlivet är minst sagt fantastiskt.

2012-04-23 @ 14:54:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0