Conan svarar -Fotobevis, försök 1

Nedanstående inlägg är en kommentar ifrån Conan, som svarar på föregående blogginlägg (Diplomati).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fotobevisförsök 1:

Galet taggad gick Conan ner på arbetsplatsens 70-talsutrustade gym. Han hade för sig att han sett en roddmaskin därnere nån gång när han flexade sina muskler för småbrudarna i växeln.

Döm om Conans besvikelse när han insåg att "maskinen" var en av få kvarlevor från Berlins sammanbrott 1945. Bland annat saknades spännen för fötterna.

Nåja tänkte Conan. -man är väl ingen kärring eller materialspelare, och bestämde sig för att göra ett försök. Tom Conans fantastiska fysik kunde dock inte matcha dessa urusla förutsättningar och han insåg snart att det inte skulle gå att nå målet, ca 1.25. Efter att ha flytit omkring som en Tsunami på den stackars roddmaskinen så fullföljde Conan 500 m, dock utan att ha varit nära den utlovade tiden.

Conan lovar så snart han hittar en funktionell maskin att återkomma med fotobevis.

Skalmanal, din tid som självutnämnd alfa-hanne inom ditt sista återstående revir är över!

/Conan
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fortsättning följer. Garanti på det.




Conan, i egen hög person.



Kommentarer
Postat av: SkalmanAl

Haha, ett bättre ordval hade varit "som en svag vindpust" -inte tsunami.



2012-02-29 @ 10:47:38
Postat av: Tjolovski

GIVETVIS måste ett rekord slås på samma märke av maskin som Skalmanal och även Tjolovski använde.



Alla förstår väl att alla roddmaskinsmärken har sina egna mekaniska eller elektroniska algoritmer för att mäta distans vid given effekt in i maskinen.



Så, om inte Conan kan leta reda på en maskin tillverkad av Concept1 (marknadsledande) så kommer i alla fall jag bortse från eventuella "bevis" på prestationen.

2012-02-29 @ 12:23:53
Postat av: SkalmanAl

Tjolovski, jag kan bara hålla med. Det är på en Concept-rodd vi mäter officiella tider. Conan, kommer du lyckas ta fram ett bildbevis?



2012-02-29 @ 16:35:02
Postat av: Conan

Hörrudu Tjoslovski. Den info jag fick av SkalmanAl var att ni mäter tiderna på en Concept2. Hur ska ni ha det mina herrar?

2012-02-29 @ 18:27:12
Postat av: Tjolovski

Jaha, jag skrev fel i min tablettyra. Givetvis Concept2

2012-03-01 @ 06:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0