Rehab

Det här med att resa i kambodja och thailand blev en oplanerad avvänjning av cola light/zero. Det var som att komma till en värld utan lightdryck. För jävligt för en person som dricker upp till en liter light per dag. Varför informerar inte UD om bristen av lightdryck?

Jag drog helt dött på cola light i kambodja. Inte en droppe fanns där jag var. Och då pratar vi om stora kasinokomplex. Ingen texas hold'em och ingen cola light. Besvikelse kommer i många former. Inser att detta inte är en världslig sak. Finns värre saker att hänga läpp över. Så jag får väl beskriva min besvikelse som light.

Ön Koh Chang gav samma besvikelse. Cola light saknades på samtliga ställen jag besökte. Vare sig restauranger eller supermarkets kunde tillgodose mitt sug. Jag frågade några thailändare vid olika tillfällen. -Vartfan scorar jag cola light? -Finns det någon kran? Samtliga gav samma svar. Att man inte dricker cola light i thailand. Kanske i Bangkok eller i täta turistorter, men inte i resten av landet.

Man får väl ta seden dit man kommer. Jag ströp mitt intag av cola light, och bytte ut det mot öl. Öl varje dag. Är egentligen inte i enlighet med hur jag brukar konsumera öl. Av någon anledning kändes öl som ett bättre alternativ än vanlig cola. Min avvänjing ifrån cola light har nu resulterat i att jag druckit öl i två veckors tid. Vatten också såklart. Att bo i thailand skulle vara tufft för min lever.








Ett beroende på is...










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0