Se upp

Jag här löst gåtan med varför vissa mödrar helt hänsynslöst tar sig fram med sina barnvagnar. De klipper allt som kommer i vägen. Det är som de tror att de har absolut förtur i varje situation. I deras värld ska det vara så. De kommer ju med en barnvagn. -Se upp för fan, dumma fotgängare.
 
Samma sak gäller de som rusar fram med sina permobilar. Helt livsfarliga ibland. För en sådan flyttar man sig utan att tveka. Varje gång sköljer en lättnad över en att man inte blev påkörd. Sen blir man irriterad på idioten som körde. -Jävla pucko.
 
Grejen är att man inte kan stoppa en permobil. De är redan 300 meter bort innan man hinner vända sig om. Om man mot förmodan får stop på en, vad gör man? Argumenterar mot en handikappad och kanske utvecklingsstörd person? Ser inte bra ut. Folk kommer kolla snett. Dessutom känns det osäkert att argumentera med individer på motorfordonen. Gissar att de har närmare till bryt än en random person på gatan. Det orkar man inte. Man låter dem hållas.
 
Så varför tror vissa mödrar att de har förtur och alla andra ska flytta sig? Det gick upp för mig förra veckan. Dels är deras barn det viktigaste i hela världen. Det ska fram. Men den största anledningen är att alla de puckade individer man hade i skolan också växer upp. De skaffar barn. Hade de dålig koll på hur man uppför sig som tonåring, ja då följer bristerna säkert med när de skaffar barn.
 
Idag mötte jag en mor med sin barnvagn. Hon stannade och lämnade företräde. Jag log och tackade. Hon log tillbaka.
 
 
 
Spanien vinner OS-guld i tävlingen "OS fulaste uniform".
Designern gillar Santa Maria-tacos och Kexchoklad?
 
 
 
Haha, hur fult kan det bli? Vääääärldssssrekooooord!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0