Tjockis

Det är många som besöker tivolin nu. Gröna Lund och Liseberg. Läste en rolig artikel om en 28-årig tjej som var för fet för att åka karusellen "Balder".
 
Stina, som tjejen heter, hade stått och köat i en halvtimme för karusellen. Sen visar det sig att hon inte får runt bältet. Hon är för stor helt enkelt. Vad gör man då som en puckad tjockis? Man ringer Aftonbladet. Lustigt nog plockar de upp storyn. Bra jobbat Aftonbladet. Eh, semestervikarier på hela nyhetsavdelningen eller?
 
Stina gråter ut och talar om att hon känner sig kränkt och uttittad. -Som om det skulle vara den första gången folk stirrar på henne? Förstår hon inte att det är en säkerhetsfråga? Varför lägger hon skulden på Liseberg? Hon måste väl fatta att man inte kan ha en generell viktgräns. Folk är skapta på olika sätt. Ändå gnäller hon.
 
Så typiskt vissa tjockisar att inte ta ansvar själva och istället lägga skulden på andra. -Minska ditt kaloriintag jävla ultrapucko och börja träna som en annan. Ja, då lovar jag dig att du kan åka Balder tills du spyr. Bra bieffekt ifall du också lider av bulimi.
 
Det här borde vara en tydlig signal på att hon snarast borde ändra livsstil. Frågan är bara hur hon ska lära sig tänka längre än vad magen, förlåt, näsan räcker?
 
Hur många tjockisvänliga attraktion har Liseberg? Stina, om du vill ha förslag på aktiviteter att göra i sommar, så har jag några tips till dig:
 
* Simma -Havet är stort nog för dig. Troligtvis alla bassänger också.
* Springa -Sverige är ett av väldens mest glest befolkade länder. Du lär inte springa omkull någon.
* Gå på museum -De har garanterat ingen viktgräns och säkert tvång på handikappanpassning.
 

Klicka här för artikel.
 
 
 
 
 
 
Balder; En attraktion som Stina inte åkt, men köat till.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Conan

Conan blev även han upprörd av denne Stina. Den bild som publicerades gav dessutom snarare intrycket att Stina var 58 år, inte 28 år.

Allra bäst var när Aftonbladet dessutom konsulteradea överviktigas riksförund (WTF??!!)som gav nån slags "expert-view" hur det var att vara fet och vilka samhällshinder och vilket socialt stigma detta medförde. Conan tycker detta är helt i sin ordning och är en av förkämparna för att trycka ned feta i samhället.

Conans råd till Stina är enkelt: Vill du åka karusell, börja BANTA DIN FETA KOSSA!

Svar: Nuff said.
SkalmanAl

2012-07-12 @ 08:00:22
Postat av: Starwoman

Conan borde inte kasta sten i glashus. Ryktet säger att Conan samlat på sig några sambohekton. Vem vet var detta ska sluta? Snart står Conan och gråter i tidningen för att båten i kärlekstunneln tar in vatten då han och hans käresta sitter och myser, pussas och delar på en våffla.

Svar: Föga troligt att Stina skulle "dela" på en våffla.
SkalmanAl

2012-07-12 @ 10:31:14
Postat av: ?

Föga troligt att Conan skulle dela på en våffla.
Gå på museum? Var inte Wasa "överviktig"?

2012-07-13 @ 23:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0