EM och eld

Då var det klart. Blir att se EM på plats. I Ukraina. Två matcher. Mot england och frankrike. Hade varit bättre ifall sverige spelade spelade sina gruppsspelsmatcher i polen. Lättare och billigare att ta sig dit. Men samtidigt har jag ju varit i polen otaliga gånger. Lite som en kurir. Men nu blir det till ett främmande land. Ja, om man nu hittar ett boende som håller en rimlig standard.

Kollade runt på hotell under EM-perioden i Kiev. Priserna har gått upp. Ganska dramatiskt. Såg på bookings.com att man kan hyra tältplats och tält. Ett billigare alternativ, helt klart. Dock långt ifrån min lägsta nivå på standard. Ingen roomservice. Ingen semesterharmoni. Har gjort mina nätter i tält under min värnplikt. Var aldrig skönt att sova i tält direkt på ojämn mark. Ris och grenar under liggunderlaget är allt annat än bekvämt. Fuck det.

Tält är inte alltid värst. En gång tvingades vi övernatta i sveriges kanske vidrigaste stuga. Delade stugan med en miljard döda bin och flugor. Centimetertjockt lager över alla golv. Spyäckligt. En snabb omröstning i gruppen resulterade att vi försökte tända eld på stugan genom att lägga en skumgummimadrass på ett värmeelement. Skulle se ut som en olycka. Inte ens CSI skulle kunna sätta dit oss. Funkade inte. Kanske lika bra.









SkalmanAl was here?






Kommentarer
Postat av: Conan

Skärpning SkalmanAl!



Denna typ ev menlösa livstilsinlägg gör ju att din läsarkrets förminskas, från två till en läsare. Mer kampinlägg likt tidigare, annars kommer den trogne läsaren Conan att vända sig annorstädes för inspiration.

2012-03-20 @ 16:54:11
Postat av: SkalmanAl

Alla måste få sitt. Nog med bränsle till dig. Du steamar väl fortfarande efter gårdagens epostkonversation :)

2012-03-20 @ 17:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0