Då det blir lugnt

Jag har börjat se ett mönster i hur jag använder mobilen. Det finns i för sig många mönster i hur den används. Till exempel tittar jag på telefonen ett stort antal gånger per dag. Jag plockar också fram den vid döda stunder. Typ när jag står och väntar i en kö eller väntar i allmänhet.
 
Det snackas så om att det är sjukt att vi snittkollar på mobilen över 100 gånger per dag. Varför är det sjukt? Jag skulle hellre säga att det är facinerande och normalt. Det är väl inte så att det stör ens vardag? Inte min i alla fall. Jag är hyfsat snabb. Lägger nog inte många sekunder på varje koll. Det är klart. Lägger man flera minuter gånger 100 gånger så kliver man över till "sjukt".
 
Jag har som sagt märkt ett beteende som jag troligtvis inte är helt ensam om. Fast jag tror inte heller att majoriteten fungerar som jag. Inte kvinnorna i alla fall. Mitt enda stödet för det antagandet är helt enkelt fördomar. Så vad är det för grej jag noterat? - Jo, jag samlar tidvis på mig sms. Ibland har man inte möjlighet att instant reply:a. Saker kommer emellan. Man skjuter på svaren.
 
Något man inte kan skjuta på allt för mycket är då man måste sätta sig på muggen. Den processen vill man inte stressa. Jag kan stressa till t-banan eller till jobbet, men aldrig min tid på muggen. Det ska vara harmoniskt. Min egen kvalitetstid. Mobilen får alltid följa med.
 
Det är ofta då jag bränner av sms. Tiden finns. Lugnet likaså. Troligtvis blir mina mess av bättre kvalitet där. Det är positivt. Får du ett mess från mig kan du fundera på vart det är skrivet.
 
 
 
 
 
 
Jag gillade min toalett på hotellet i Vegas nu i somras. Vi förstod varandras behov.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0