Varför är religion okay?

Varför tror så många människor att religion är något bra och positivt? De flesta har grundinställningen att religioner är harmlösa och att alla ska få utöva sin religion i privata rum. Det verkar vara en självklar inställning. Är det dags att tänka om, eller ska det vara så? 
 
Själva anledningen till att folk är positivt inställda och accepterar religion, är århundraden med hjärntvätt. Så enkelt är det - Det handlar om hjärntvätt och inget annat. Religion har lyfts fram som något positivt i litteratur, film, musik och i undervisning. Det är klart att man folk har svårt att värja sig för indoktrineringen. Resultatet är av vi skapat en positiv bild - per default. 
 
Vi alla är lurade. För om man verkligen tänker på vad religioner såsom Kristendomen och Islam säger, så är det vidriga saker. Nu är kristendomen visserligen reformerad och utövas oftast på ett vis som inte strider mot lagstiftning och jämlikhet osv. Islam däremot, det är andra grejer det.
 
Är det på grund av hjärntvätt som så få aktivt tar avstånd från Islam och vad som sker i Islams namn? Det är inte bara terrordåd jag tänker på, utan det dagliga förtrycket som exempelvis Judar utsätts för av Islamtroende både i Sverige och andra länder. När nazister gapar åt Judar så tar hela världen avstånd. Förutom muslimerna då. Men när Judar trakasseras av muslimer, så ser PK-Sverige åt ett annat håll.
 
Tidigare tänkte jag att folk var mindre begåvade som inte förstod kopplingarna mellan religion, förtryck, ojämlikhet, terror och annat agerande. Det är solklara kopplingar. Game, set and match. Men nu förstår jag att folk inte rår för det - för folk är hjärntvättade i tron med att religion i grund och botten är något bra.
 
Det ligger i tiden att säga att det inte är religionen det är fel på - utan utövarna. Det är ett av de mest korkade, rasistiska och nedlåtande man kan säga om religiösa enligt mig. Menar folk att just araber är mer våldsbenägna i sin natur än etniska svenskar? Vilken rasistisk idioti alltså.
 
När ska folk förstå att det är relgioner som får bra människor att begå sjuka handlingar?
 
Så varför är religion okay?
 
 
 
 
 Det sägs att Einstain var smart...
 
 

Yttrandefrihet och universum

Tänk dig att vi har miljarder med stjärnor och ännu flera planeter i vår galax. Tänk sedan att vi har miljarder efter miljarde med galaxer i vårt universum. Det är ogreppbart stort.
 
Tänk sedan att universum är 14 miljarder år gammalt och vår planet är ca 4,5 miljarder år. Man brukar säga att människan föddes för i ca 250 000 år sedan, och att vi började bli bofasta för omkring 12 000 år sedan. Det var då vi blev jordbrukare och behövde stanna på samma plats.
 
Vi lever alltså i för oss ett ofattbart gammalt universum. I det stora hela är vi totalt betydelselösa. Ja, vi är totalt betydelselösa i det lilla också. Det vi kan påverka är vår planet. Kanske kan vi i framtiden även resa till ytterkanten av vårt solsystem. Men bortom den gränsen, är vi totalt betydelselösa.
 
Det är med bakgrund av just vetskapen av detta, som får mig att förundras över att folk runt om i världen tror att allt det här, alla galaxer med dess stjärnor och planter, skapades enbart för oss. Utöver det så tror folk att vissa gudar (beroende på tro) väntade med att ge sig till känna till för ca 2 000 år sedan. Dessutom enbart till en människa. Det är puckat.
 
Inte nog med det. Folk lever fortfarande efter regler som någon hittade på i en barbarisk tid i mellanöstern. Det är dessutom regler som bryter mot all rimlighet i hur man bör behandla andra människor.
 
För en Islam-troende är det alltså mer allvarligt att rita en teckning på deras profet, än att avrätta en kvinna som varit otrogen. Och det här stöder vi i västvärlden indirekt, då vi accepterar en av de sjukaste ideologierna som människan någonsin skådat.
 
Slutsats
* Svenskar som accpeterar ideologier som bryter mot våra mänskliga rättighter och vår yttrandefrihet är ute och cyklar med sin logik och sin politiska korrekthet. Vakna och börja använd hjärnan.
 
 
Jag avslutar med några rader som fint knyter an till inlägget. Texten är hämtad från en låt (Brothers in arms).
 
There's so many different worlds
So many different suns
And we have just one world
But we live in different ones
 
 
 
 
 
 
Det här är en bild av massor av kluster med galaxer. Varje prick innehåller miljardtals med stjärnor. Är det inte märkligt att folk fortfarande tror att en gud skapade allt detta för oss och att vi skulle vara speciella?
 
 
 

Hyckleriet med feminister

Finns det några större gnällspikar än vänsterfeminister? Jag begriper inte hur folk kan vilja associera sig med FI och andra vänsterfeminister. De pratar om orättvisor, strukturella problem och männen som ansvariga för allt elände.
 
När ska vänsterfeminister verkligen värna för en rättvisare värld och sluta tycka synd som sig själva? Vill de på allvar göra nytta för samhället så borde de ta tag i viktigare frågor som på riktigt är problematiska.
 
* Vad gör vänsterfemisterna åt förtrycket av muslimska kvinnor i världen? I veckan såg jag ett klipp på en muslimsk kvinna som blev avrättad med ett skott i huvudet för att hon hade varit otrogen. Vart är de svenska vänsterfeministerna?
 
* Vad gör vänsterfeminister åt att muslimska kvinnor bär slöja i Sverige? Är inte även det symptom på strukturellt förtryck sprunget från Islam?
 
* Vad gör vänsterfeminister åt att över en halv miljon muslimska/afrikanska kvinnor i USA könsstympas per år? Könsstympningen sker på semesterresor till sina ursprungsländer (Somalia, Eritrea osv). Fenomenet finns även i Sverige.
 
* Vad gör vänsterfemisterna åt diskrimineringen av män och kvinnor med invandrarbakgrund? En med invandrarbakgrund utsätts definitivt för mer diskriminering än en svensk kvinna.
 
Om man nu sitter på höga hästar så som alla dessa vänsterfeminister gör, kan de väl använda energin till att maximera nyttan av sitt driv. Istället för att svenska medelklasskvinnor ska tycka synd om sig själva, kan de sträva efter att förbättra villkoren för andra som har det sämre. Jämställdhetsfrågor i Sverige har skötts bra av vettigare människor. Ett bevis för det är utvecklingen vi haft de senaste 50 åren. Låt liberala feminister och jämställdister driva frågorna. Det tjänar alla på.
 
Att jag kan hävda att män med invandrarbakgrund utsätts för mer diskriminering än svenska kvinnor, är av egen erfarenhet. Jag har många gånger blivit profilerad av diverse människor. Skillnaden mellan mig och vänsterfeminister är att jag inte ser mig själv som ett offer. Jag är medveten om problemet. Samtidigt ser jag att utvecklingen går åt rätt håll. Och så länge utvecklingen går åt rätt håll, tycker jag alla ska leva efter mottot:
 
SUCK IT UP AND PUSH FORWARD.
 
 
 
 
Som sagt, finns det några större hycklande gnällspikar än svenska vänsterfeminister?
  
Är det hyckleri av Gudrun Schyman samt övriga FI representanter att kliva upp på scen och stödja Pharrell Williams på hans konsert dagen innan riksdagsvalet 2014?
 
Som jag skrivit i tidigare inlägg buade jag högt över detta vidriga tilltag. Det skulle jag inte gjort, för jag blev då kraftfullt knuffad av en ung FI-anhängare. Ska jag göra antagandet att vänsterfeminister är fascister, då de inte respekterar yttrandefrihet och dessutom är för våld mot oliktänkande? 
 
 
 

RSS 2.0