Mitt parti - SkalmanAlismpartiet

Nu är det dags. Jag leker med tanken på att starta ett parti. Först tänkte jag bolla idéerna med er. Är jag på rätt spår med ideologin SkalmanAlismen, eller vad tycker ni?
 
Grundideologin tänkte jag skulle vara socialistisk i min tappning. Jag tror på att värna om massan. Dels för att det känns humant, men också för att det gynnar mig och den kollekiva nyttan i längden. Tillväxt, marknadsekonomi, välfärd, skola, vård, omsorg är givna grundstenar. Vi ska ta hand om varandra och jämvikt på arbetsmarknaden ska råda.
 
Sen vet jag inte om rättssäkerhet, demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är så viktigt. Folk kommer ju i olika smarthetsnivåer. Alla kan ju inte uppfinna hjulet eller algebra, so to speak. Det spelar ju ingen roll hur adekvat utbildning folket får. Vissa tenderar ju att tänka fel. Ta de där som röstar på FI. Fria gränser, straffskatt på män, inget försvar, 15 minutersliv (jobb, skola, vård osv ska max ligga 15 min från bostaden). Sådana ska inte behöva tänka till i mitt samhälle.
 
Jag ser ett toppstyrt rike. Förslagsvis är det jag som styr. Regelverket jag lutar mig tillbaka mot, får bli en ideologi som ska nötas in med bröstmjölken. Ingen annan ideologi ska få existera. Alla avvikelser elimineras. Amnestys domäner blockas givetvis i mitt rike.
 
Här är ett urval av punkterna från partiprogrammet:
 
* Fria val är viktigt, myndiga medborgare har rösträtt - förutsatt att valen kontrolleras av mig.
* Att ifrågasätta mig, eller andra officiella personer, är förenat med dödstraff.
* Internet är en fantastisk informationsskälla och ska givetvis kunna åtnjutas av mig och av mig betrodda medborgare.
* Samtliga medborgare ska tillbe mig 3 gånger om dagen. Det finns religioner som kräver 5 gånger per dag. Men så fåfäng är jag inte.
 
* Kvinnor får inte köra bil. Här tänker jag att försäkringsbolag tjänar mer på män.
* Flickor får giftas bort från 9 års ålder. Det är bra då trötta föräldrar slipper gå igenom tjejernas revoltära år.
* Eftersom kvinnor kan vara attraktiva och utlösa lustar hos män, måste alla kvinnor över 9 år skyla sig själva från topp till tå. Misslyckande med detta föranleder lämplig repressalie på plats. Behöver inte skötas av myndighetsperson. 
* Kvinnor måste ha en manlig eskort från familjen när de vistas utomhus.
* En kvinna kan bara bedyra våldtäkt ifall hon har 4 vittnen på sin sida.
* Sexslavar är givetvis accepterat. En manual hur man får använda krigsfångar finns som bilaga.
 
* Folkrätt och mänskliga rättigheter enligt FN är inte så viktigt. Min upphöjda ideologi om vad som är bäst för medborgarna gäller. Det spelar ingen roll om vad resten av världen säger. Min sanning är den sanna sanningen.
* Flyttar man utomlands ska det vara en plikt att sträva efter att utvidga moderlandet genom att omvända och växa i population så att vi succesivt få inflytande i beslutande organ.
* Etnisk rensning uppmuntras.
* Dör man vid försvar eller utvidgning av ideologin så belönas man med 72 jungfruar i ett evigt paradis. Det är härligt. Är man kvinna belönas man med att födas om som man.
 
 * Homosexuella existerar inte. Inte när de gjort sig till känna det vill säga. Punkt.
 * Klubbar för homosexuella behövs inte. Se punkt ovan.
 * En man kan ha flera fruar förutsatt att han kan ta hand om dem. Rätt ska vara rätt.
 
 * Att äta fisk är förbjudet. Många har blivit sjuka och dött av att äta fisk genom historien. Därför råder ett totalförbud mot dessa slemmiga och hala djurarter.
 
* Vårt långsiktiga mål är att införa ideologin över hela världen.
 
 
Nu är det för den vakne läsaren tydligt att många punkter är inspirerade från vissa delar i världen. Ta det där med välfärd till exempel. Det är hämtat från Sverige så klart. Men jag hoppas att ni ändå kan se det unika och fruktbara med mitt parti och ideologin. Punkterna som inskränker på mänskliga rättigheter borde inte heller vara en stötesten, då så många i Sverige accepterar en annan ideologi som har liknande syn.
 
Alla som accepterar de stora inspirationskällorna till SkalmanAlismen borde således även acceptera min ideologi. Det här är väl ett parti vi vill ha i Sverige? Allt annat skulle man kunna hävda är hyckleri.
 
Låt mig få din röst och du får belöningen i nästa liv.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0